Servicii de Dezinfecție Profesională

Afacerea dvs. se bazează pe oameni și nimic nu este mai important decât sănătatea și siguranța lor. Virușii, bacteriile și ciupercile reprezintă o amenințare constantă și invizibilă pentru această siguranță. Conceput pentru a vă ajuta afacerea să mențină cel mai înalt nivel de igienă, serviciul de dezinfecție Chic Cleaning vă oferă liniștea sufletească atunci când trebuie să știți că faceți tot ce puteți pentru a vă menține angajații în siguranță. 

Serviciile noastre de dezinfecție sunt ideale pentru companiile care au avut expunere la COVID-19, care doresc să pună în aplicare măsuri de curățare, prevenire sau care trebuie să dezinfecteze înainte de redeschidere. Experții noștri vor colabora cu dvs. pentru a vă înțelege spațiul, procesele și nevoile unice, astfel încât să putem stabili nivelul adecvat de dezinfecție și protecție în vederea personalizării unei soluții pentru dvs.

Formula noastră de dezinfecție cu acțiune rapidă poate inactiva agenții patogeni de pe suprafețe în doar 10 minute, readucându-vă în activitate în doar 30 de minute după tratament.


Servicii de dezinfectare pentru Covid-19.

Păstrați-vă clienții și angajații în siguranță!

Serviciile profesionale de dezinfecție Chic Cleaning includ:

  • Pulverizator electrostatic (ULV), pulverizator cu pompă/baterie sau proces manual de pulverizare
  • Utilizarea dezinfectanților folosiți in domeniul sanitar (spitale, clinici, secții de terapie intensivă, săli de operații, etc), avizați de Ministerul Sănătății și Comisia Națională pentru Produse Biocide.
  • Respectarea procedurilor de lucru avizate de către Direcția de Sănătate Publică

Imagini