Servicii Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare

Oferim servicii de Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare în scopul prevenirii și combaterii dăunătorilor pentru persoane fizice sau juridice și instituții publice.

Dispunem de personal calificat, echipamente profesionale și produse avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor și Institutul Național de Sănătate Publică.

Oferim garanția serviciilor DDD efectuate, pe toată perioada contractuală, la standarde legale.

Conform reglementărilor în vigoare, după fiecare intervenție, vom emite un proces verbal de executare a lucrărilor de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție. Acest proces verbal reprezintă dovada în fața autoritătilor și conține anumite informații specifice precum: data intervenției, cantitatea și denumirea substanțelor active utilizate și totodată a metodele folosite.

Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și juridice, precum: Hoteluri, Magazine, Restaurante, Fabrici, Birouri, Spitale, Centre comerciale, Asociații de proprietari, etc.


Servicii de dezinfectare pentru Covid-19.

Păstrați-vă clienții și angajații în siguranță!

Serviciile profesionale de dezinfecție Chic Cleaning includ:

  • Pulverizator electrostatic (ULV), pulverizator cu pompă/baterie sau proces manual de pulverizare
  • Utilizarea dezinfectanților folosiți in domeniul sanitar (spitale, clinici, secții de terapie intensivă, săli de operații, etc), avizați de Ministerul Sănătății și Comisia Națională pentru Produse Biocide.
  • Respectarea procedurilor de lucru avizate de către Direcția de Sănătate Publică

Imagini