Chic Cleaning, o pasiune pusă în practică.

Oferim fiecărui client un sistem integrat pentru curățenie, selectând cele mai perfomante metode profesionale de curățenie, care se pretează spațiului și nevoilor companiei. Obiectivul nostru fiind acela de a clădi parteneriate pe termen lung, oferind o experiență unică și satisfacție deplină.

Punem accent pe cea mai valoroasă resursă a companiei noastre: oamenii. De aceea vom oferi mereu salarii peste medie, asigurându-ne astfel că angajații noștri ne împărtășesc viziunea și sunt instruiți să ia toate măsurile necesare pentru a satisface așteptările clienților. Activitățile din cadrul Chic Cleaning implică planificare și organizare.

Fie că ne referim la serviciile de curățenie rezidențială sau comercială, asigurăm servicii de calitate cu respectarea termenelor limită și oferim soluții eficiente, dând dovadă de implicare proactivă.

Spuneți-ne ce servicii vă interesează din oferta noastră și care sunt nevoile spaţiului în care vă desfăşuraţi activitatea. Un consilier vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a vă prezenta ofertele care se potrivesc necesităţilor dvs.